Print deze pagina

Chakra-balancing

 

Het Chakra systeem

Het is een van de belangrijkste functies van het aura om wit licht op te vangen, dit te ontleden in zijn samenstellende kleurenenergieën en die naar de juiste energiecentra van het lichaam te zenden, die noemen we chakra's.

Het woord chakra komt uit het sanskriet en betekent wiel. De chakra's die opdraaiende energie cirkels lijken bestaan op etherisch niveau. Daardoor heeft de moderne westerse geneeskunde moeilijkheden met het accepteren van hun bestaan. Indiase en Chinese geneeswijzen hebben aangetoond, hoe belangrijk deze energiecentra voor ons hele welzijn zijn.

Alle chakra's beinvloeden elkaar, elke chakra correspondeert met een bepaald orgaan of een bepaalde klier. Ieder chakra heeft een ingaande en een uitgaande stroom. Deze kunnen meer of minder open of gesloten zijn. Staat een bepaald chakra te wijd open dan kan het zijn dat er teveel van je energie wegstroomt naar de omgeving, zodat je bijv. vermoeid raakt en je weerstand afneemt.

Of omgekeerd als de ingaande stroom geblokkeerd wordt omdat het chakra teveel gesloten is. kan dat bijv. een gevoel geven alsof je niet weet waar je de kracht vandaan moet halen. Lichaamsklachten of psychische belastingen brengen het energiesysteem van mensen uit balans.

Om het evenwicht te herstellen, moet worden vastgesteld in welke chakra de blokkade zit. Een blokkade is een draaideur naar je innerlijke leven. Als je blokkade weg is, is je deur naar je innerlijk weg. Een blokkade is een hulpmiddel om iets te leren. Dit is de reden dat je juist zuinig moet zijn op je blokkades. Op het moment dat je geleerd hebt wat je moet leren gaat vanzelf je blokkade weg. En zul je je heerlijk vrij voelen daarom is het ook verstandig om van tijd tot tijd een chakra-balancing te laten doen.

Kosten 20,- euro

Voor een afspraak ,

telefoon Jacqueline 06-14443660 info@spirit-balance.nl

  • Praktijk Spirit-Balance
  • Vilgert 40 c
  • 5941 ct
  • Velden (Noord-Limburg)

Previous page: Tachyon-coccoon behandeling
Next page: Cupping en Moxa